Palvelevaa LVIS-tarvikemyyntiä Porissa, Raumalla ja koko Satakunnassa!

Ota yhteyttä!

Tarjoamme asiakkaillemme kattavan valikoiman LVIS-alan tarvikkeita ja tuotteita varastomyymälässämme, joka palvelee Porin lähellä Noormarkussa osoitteessa Paattilammintie 4. Olemme avoinna arkisin klo 9–17 ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään sopivien varaosien ja tarvikkeiden valinnassa. Löydät useiden valmistajien perusmalliset tuotteet hanoista aina WC-istuimiin ja LVIS-tarvikkeisiin suoraan varastomyymälämme hyllystä. 


Toisaalta toimitamme myös harvinaiset tuotteet tilauksesta tehokkaasti – ei siis syytä huoleen, vaikka etsimääsi tuotetta ei löytyisikään suoraan hyllystä! Valttinamme on nopea toimitus, ja tilaamalla saamme melkeinpä minkä tahansa valmistajan tuotteet ja erikoisemmatkin LVIS-tarvikkeet jopa vuorokaudessa. Jos etsimäsi tuote on harvinaisemmasta päästä, soita 040 025 0393 ja kysy lisätietoja saatavuudesta! Tarvittaessa voit myös tilata tuotteita puhelimitse.

Tervetuloa tutustumaan LVIS-tarvikemyyntimme valikoimaan!

Rauman toimipisteessä voit tutustua lämpöpumppuihin

Noormarkun "lippulaivamme" lisäksi meillä on toimipiste Rauman Äyhöjärventiellä. Sen palveluvalikoimaan kuuluu LVI-töiden lisäksi lämpöpumppujen myynti. Jos pohdit lämpöpumpun hankkimista, saat asiakaslähtöistä palvelua Rauman liikkeestämme. 


Voit tutustua valikoimissamme oleviin lämpöpumppuihin ja pyytää maksuttoman tarjouskäynnin. Ennen lämpöpumpun myymistä ja asennusta tulemme aina paikan päälle ilmaiselle tarjouskäynnille, jonka aikana kartoitamme sopivimmat lämpöpumppumallit ja asennuspaikat. 


Tarjouspyynnön voi lähettää sähköisen lomakkeen kautta, mutta toivotamme tervetulleeksi myös asiakkaat, jotka haluavat tutustua palveluumme kasvotusten.

Laadukkaat LVIS-tarvikkeet kestävät aikaa

Geolämpö Oy tarjoaa kaikki tarvittavat tuotteet takaamaan, että kiinteistösi lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmät pysyvät mahdollisimman tasokkaina ja kustannustehokkaina. Löydät meiltä näppärät tuotteet sujuvoittamaan arkea sekä asianmukaiset välineet kodin huoltotöihin. Varastovalikoimamme on täynnä tunnettujen valmistajien laadukkaita tuotteita. Tule tutustumaan tai kysy lisätietoja! 


Geolämpö Oy – LVIS-tarvikemyynti
Paattilammintie 4,
29600 Noormarkku.

Palvelemme arkisin 9–17
Lauantaisin sopimuksen mukaan
Tervetuloa!