Edulliset ja ekologiset maalämpöjärjestelmät Porissa, Raumalla ja koko Satakunnassa

Pyydä tarjous!

Geolämpö Oy on Satakunnan suurin maalämpöpumppujen toimittaja. Myymme tunnettujen valmistajien laadukkaita maalämpöpumppuja, ja hintaamme sisältyy ammattilaisen suorittama asennus. Tarjoamamme huoltopalvelut varmistavat, että lämpöpumppujen käyttöikä pysyy mahdollisimman pitkänä. Osaamiseemme luottavat monet omakotitalojen omistajat, taloyhtiöt sekä yritykset Porin ja Rauman alueella sekä muualla Satakunnassa. Työmme jälki onkin aina laadukasta, ja tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen meiltä saamaansa palveluun.

On monta hyvää syytä valita maalämpöpumppu

Maalämpöjärjestelmät ovat nykyisin erittäin suosittu valinta niin omakotitaloihin, taloyhtiöihin kuin liiketiloihinkin. Suurimmat syyt tähän ovat maalämpöjärjestelmien taloudellisuus ja ympäristöystävällisyys. Lämmitysjärjestelmä, joka säästää sekä luontoa että lompakkoa, voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta – mutta totta se on. 


VVT:n ja Aalto-yliopiston tutkimuksen mukaan lämpöpumput ovat yli 20 prosenttia kustannustehokkaampia kuin kaukolämpö ja muut lämmityskeinot. Lisäksi maalämpöjärjestelmät hyödyntävät enimmäkseen uusiutuvia energianlähteitä, joten ne kuormittavat ympäristöä merkittävästi vähemmän kuin perinteiset lämmityskeinot. Maalämpöpumppu voidaan myös yhdistää kaikkiin vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin.

Miten maalämpöjärjestelmät toimivat?

Maalämpöjärjestelmät hyödyntävät ympäristöön varastoitunutta auringon lämpöä. Maalämpöpumppu on ylivoimaisesti yleisin maalämpöjärjestelmä, ja sellainen löytyy yhä useammasta suomalaiskodista. Vaikka maalämpöpumpun kompressori toimii sähköllä, noin kolme neljäsosaa sen tuottamasta lämmöstä saadaan maaperästä, jolloin sähköllä tuotettava osuus jää vain neljännekseen. Näin sekä luonnon resurssien että lämmitysbudjetin kuormitus jää pienemmäksi. 


Maalämpöpumppu onkin oiva valinta uudiskohteisiin tai lämpöjärjestelmän saneerausta suunnitteleville omakotitalouksille. Nykyisin myös yhä useampi rivitalo- ja kerrostaloyhtiö siirtyy perinteisistä lämmityskeinoista, kuten öljystä ja sähköstä, edulliseen ja ekologiseen maalämpöön. Maalämpö on myös helppokäyttöinen lämmityskeino, joka vaatii huoltoa vain harvoin.

Thermia Lämpöpumput -logo

Me asennamme maalämpöjärjestelmät nopeasti ja ammattitaitoisesti!

Jätä tarjouspyyntö sähköisen lomakkeen kautta, niin sovitaan yhdessä sopiva aika arviokäynnille. Tulemme paikan päälle kartoittamaan, millainen maalämpöpumppu palvelisi kiinteistöä parhaiten ja mikä olisi sopivin asennuspaikka. Saat meiltä avaimet käteen -tarjouksen maalämpöpumpusta, asennustyöstä ja käyttöopastuksesta. 


Valikoimastamme löytyy runsaasti eri valmistajien maalämpöpumppuja, ja tavoitteenamme on tarjota jokaisen asiakkaan rakennukseen ja lämmitystarpeeseen parhaiten sopiva vaihtoehto. Kartoituskäynti ei velvoita mihinkään ja on maksuton.

Tarjouksemme sisältää aina:

  • itse maalämpöpumpun
  • mahdollisen vanhan lämmitysjärjestelmän purkutyön
  • porakaivon maalämpöpumpulle
  • asennuksen sähkötöineen
  • tarkkuussäädöt ja jälkitarkastuksen
  • käyttöönoton ja käyttöopastuksen.