Putkiremontit Porissa, Raumalla ja koko Satakunnassa

Ota yhteyttä!

Geolämpö on vuonna 2008 perustettu satakuntalainen yritys, joka tekee luotettavat putkiremontit ja LVI-työt sekä palvelee asiakkaita kaikissa maalämpö- ja ilma-vesipumppuasioissa. Toteutamme putkiremontit alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella kaikkine lisätöineen ja tarvikkeineen. Teemme putkiremontteja ja linjasaneerauksia niin omakotitalollisille, asunto-osakeyhtiöille kuin yrityksillekin. Yrityksemme sijaitsee Noormarkussa, mutta palvelemme myös Porin, Rauman ja koko Satakunnan asiakkaita.

Putkiremontin kulku

Putkiremontti alkaa kartoituksella, jossa arvioimme kiinteistön putkistojen kunnon ja putkiremontin tarpeen. Kartoituskäynnin jälkeen laskemme hinta-arvion ja teemme tarjouksen asiakkaan toiveiden sekä kohteen tarpeiden perusteella. Suunnittelemme yksityiskohtaisesti uusien vesiputkien paikan ja toteutustavan; esimerkiksi sen, kulkevatko putket katon vai lattian rajassa ja koteloidaanko putket vai jäävätkö ne näkyviin. 


Tämän jälkeen puramme pois vanhat putkistot. Jos mahdollista, asennamme uuden putkiston vanhan lähelle jo ennen varsinaisia purkutöitä, jotta vesikatkos jää mahdollisimman lyhyeksi. Toteutamme putkiremontit kokonaisvaltaisesti kaikkine lisätöineen ja tarvikkeineen. Hoidamme muun muassa putkiremonttiin liittyvät viemärityöt, lattialämmitykset, ilmanvaihtojärjestelmät ja vesikalusteasennukset. Kauttamme saat myös kaikki tarvittavat putkiremonttitarvikkeet, kuten kupari-, komposiitti- ja muoviputket, liittimet, hanat, wc-istuimet ja muut kylpyhuoneen kalusteet. Putkiremontin lopuksi siivoamme aina jälkemme ja viemme jätteet pois.

Putkiremontin aikataulu

Putkiremontin ei tarvitse olla pitkä projekti – käyttövesiputket uusimme yleensä 2–3 päivässä. Suuremmat remontit kestävät yleensä 1–2 viikkoa. Remontin kestoon vaikuttavat luonnollisesti kohteen koko, remontin sisältö sekä kohteen vaativuus.

Asiakas saa mitä haluaa toivomallaan aikataululla. Normaalisti pääsemme aloittamaan putkiremontin jopa 2 viikon kuluessa tilauksesta.

Putkiremontit ja LVI-alan tarvikkeet

Kokonaisvaltainen putkiremontti pitää sisällään myös kaikki remonttiin kuuluvat tarvikkeet ja kalusteet. Toimitamme kaikkea mitä tukuista saa – kauttamme voi tilata muun muassa kupari-, komposiitti- ja muoviputket, liittimet, hanat, wc-istuimet sekä muut vesikalusteet. 


Halutessasi voit tilata meiltä myös pelkät tarvikkeet. Varastomme ja toimistomme sijaitsee Noormarkussa (Paattilammintie 4).

Milloin putkiremontti tulee ajankohtaiseksi?

Putkistojen käyttöikä vaihtelee 50 vuoden molemmin puolin. Putkiremontti on siis ajankohtainen tai tulee ajankohtaiseksi hyvin pian 70-luvulla tai sitä aiemmin rakennetuissa taloissa. 


Putkiremontin suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa, sillä suuren luokan tuhot voidaan ennaltaehkäistä oikein ajoitetulla putkiremontilla. Kartoituksia tehdessämme olemme havainneet valitettavan monissa kohteissa kovettuneita putkia, joiden juotokset ja kurvit ovat jo erittäin huonossa kunnossa. Käyttövesipuoli hajoaa yleensä ensimmäisenä. 


Älä jää odottamaan putkien hajoamista – ota yhteyttä, niin kartoitamme kiinteistösi kunnon ja arvioimme putkiremontin tarpeen.