Putkiremontit Pori, Rauma

Putkiremontit Pori, Rauma - Asiantuntevasti Geolämpö Oy:ltä. Geolämpö on vuonna 2008 perustettu satakuntalainen yritys, joka tekee putkiremontit ja LVI-työt sekä palvelee asiakkaita kaikissa maalämpö- ja ilmavesipumppuasioissa. Putkiremontit toteutamme alusta loppuun, avaimet käteen -periaatteella kaikkine lisätöineen ja tarvikkeineen. Teemme putkiremontteja ja linjasaneeraukia niin omakotitaloihin, asunto-osakeyhtiöille kuin yrityksille. Yrityksemme sijaitsee Noormarkussa, mutta palvelemme Porin, Rauman ja koko Satakunnan asiakkaita.

Putkiremontin kulku

Putkiremontti alkaa kartoituksella, jossa arvioimme kiinteistön putkistojen kunnon ja putkiremontin tarpeen. Kartoituskäynnin perusteella laskemme asiakkaan toiveiden ja kohteen tarpeiden mukaisen hinta-arvion ja tarjouksen. Suunnittelemme uusien vesiputkien paikan ja toteutustavan, esimerkiksi kulkevatko putket katon vai lattian rajassa ja koteloidaanko putket vai jäävätkö ne näkyviin.

Puramme pois vanhat putkistot. Jos mahdollista asennamme uuden putkiston vanhan lähelle ennen varsinaisia purkutöitä, jotta vesikatkos on mahdollisimman lyhyt. Teemme putkiremontit kokonaisvaltaisesti kaikkine lisätöineen ja tarvikkeineen. Toteutamme muun muassa putkiremonttiin liittyvät viemärityöt, lattialämmitykset, ilmanvaihtojärjestelmät ja vesikalusteasennukset. Kauttamme saat myös kaikki putkiremonttitarvikkeet, kuten kupari-, komposiitti- ja muoviputket, liittimet, hanat, wc-istuimet ja muut kylpyhuoneen kalusteet. Putkiremontin lopuksi siivoamme aina jälkemme ja viemme jätteet pois.

Putkiremontin aikataulu

Putkiremontin ei tarvitse olla pitkä projekti – käyttövesiputket uusimme yleensä 2-3 päivässä. Suuremmat remontit kestävät yleensä 1-2 viikkoa. Remontin kestoon vaikuttaa luonnollisesti kohteen koko, remontin sisältö sekä kohteen vaativuus.

Asiakas saa mitä haluaa toivomallaan aikataululla. Normaalisti pääsemme aloittamaan putkiremontin jopa 2 viikon kuluessa tilauksesta.

Putkiremontit ja LVI-alan tarvikkeet

Kokonaisvaltainen putkiremontti pitää sisällään myös kaikki remonttiin kuuluvat tarvikkeet ja kalusteet. Toimitamme kaikkea mitä tukuista saa – kauttamme voi tilata muun muassa kupari-, komposiitti- ja muoviputket, liittimet, hanat, wc-istuimet sekä muut vesikalusteet.

Halutessasi voit tilata meiltä myös pelkät tarvikkeet. Varastomme ja toimistomme sijaitsee Noormarkussa (Paattilammintie 4).

Milloin putkiremontti tulee ajankohtaiseksi?

Putkistojen käyttöikä vaihtelee 50 vuoden molemmin puolin. Putkiremontti on siis ajankohtainen, tai tulee ajankohtaiseksi hyvin pian, 70-luvulla tai sitä aiemmin rakennetuissa taloissa.

Putkiremontin suunnittelu ajoissa kannattaa –suuren luokan tuhot voidaan ennaltaehkäistä oikein ajoitetulla putkiremontilla. Kartoituksia tehdessämme olemme valitettavan monissa kohteissa havainneet kovettuneita putkia, joiden juotokset ja kurvit ovat erittäin huonossa kunnossa. Käyttövesipuoli hajoaa yleensä ensimmäisenä. 

Putkiremontit Pori ja Rauma - Geolämpö Oy:ltä luotettavasti ja joustavasti

Olemme LVI-töiden luotettava ja kokenut ammattilainen, olemme muun muassa Satakunnan suurin maalämpöjärjestelmien toimittaja. Asentajamme ovat alan kokeneita ammattilaisia ja työmme jälki on aina laadukasta. Tulemme asiakkaiden kanssa hyvin toimeen – olemme joustava yhteistyökumppani, joka toteuttaa putkiremontit avaimet käteen -periaatteella.

Putkiremontit uudiskohteissa

Putkiremonttien lisäksi toteutamme kokonaisvaltaiset LVI-työt myös uudiskohteisiin. Teemme muun muassa lämpöjohtoasennukset, viemärityöt, vesikalusteasennukset, lattialämmitykset, kiertovesijärjestelmät, ilmanvaihtotyöt sekä asennamme maalämpö-, ilmalämpö- ja ilmavesipumput.

Putkien hajoamista ei kannata jäädä odottamaan – ota yhteyttä, niin kartoitamme kiinteistösi kunnon ja arvioimme putkiremontin tarpeen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *