LVI-työt Pori, Rauma

LVI-työt Pori, Rauma - Toteutamme kokonaisvaltaiset LVI-työt Porissa, Raumalla ja koko Satakunnan alueella niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Asennamme muun muassa lattialämmitykset, varaajat ja muut vesikalusteet, lämpöjohdot sekä maalämpö-, ilmalämpö-, ja ilmavesipumput. Asentajamme ovat osaavia ja joustavia LVI-alan ammattilaisia. Toteutamme laadukkaat LVI-työt avaimet käteen -periaatteella. Meiltä saat asennuksen ja huollon lisäksi myös kaikki LVI-tarvikkeet ja -tuotteet.

Toimimme pääasiassa Porin ja Satakunnan alueella. Toteutamme asiantuntevat ja laadukkaat LVI-työt ja -saneeraukset yksityistalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille.

Toteutamme monipuoliset LVI-työt

 • Kokonaisvaltaiset LVI-työt uudis- ja saneerauskohteisiin
 • Varaajan vaihdot
 • Vesikalusteasennukset
 • Lattialämmitykset
 • Kiertovesijärjestelmät
 • Lämpöjohtoasennukset
 • Ilmalämpöpumput
 • Maalämpöpumput
 • Ilmavesipumput
 • Ilmanvaihtotyöt
 • Viemärityöt
 • LVI-huollot


Palvelemme asiakkaitamme kaikissa LVI-töissä Porissa ja Satakunnan alueella. Työt toteutamme aina vankalla ammattitaidolla asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Olemme luotettava, joustava ja monipuolinen LVI-alan osaaja. Vuosien kokemus takaa laadukkaan palvelun ja onnistuneen lopputuloksen. Teemme LVI-töitä yksityistalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

LVI-työt uudiskohteissa

Teemme uudiskohteisiin kokonaisvaltaiset LVI-työt aina putkitöistä ilmastointitöihin. Toteutamme muun muassa viemärityöt, lattialämmitykset, vesikalusteasennukset, kiertovesijärjestelmät ja ilmanvaihtotyöt. Asennamme myös maalämpöjärjestelmät sekä ilmalämpö- ja ilmavesipumput.

Putkiremontit ja LVI-työt

Ennen putkiremontin tai LVI-saneerauksen alkua kartoitamme putkistojen kunnon ja remonttitarpeet. Tarjoushinta muodostuu putkiremontin laajuudesta ja asiakkaan toiveista. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa uusien putkistojen toteutustavan ja vesiputkien paikat. Putkiremontin kesto vaihtelee parista päivästä pariin viikkoon. Käyttövesiputket uusitaan normaalisti 2-3 päivän kuluessa, suuremmat LVI-saneerausurakat saattavat kestää 1-2 viikkoa.

Suunnitteletko LVI-remonttia? Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Putkiremontti ja muut LVI-saneeraustyöt, jotka ovat asunnon tai vapaa-ajanasunnon kunnossapito- ja perusparannustöitä oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Voit vähentää arvonlisäverollisesta työn osuudesta 50 % verotuksessa (vuonna 2017). Lue lisää kotitalousvähennyksestä verohallinnon sivuilta.

Maalämpöjärjestelmät ja lämpöpumput

Myymme, asennamme ja huollamme maalämpöpumput sekä muut lämpöpumput.

Maalämpöpumppu on erinomainen valinta uudiskohteen lämmitysjärjestelmäksi. Maalämpö on edullista ja ekologista muihin energialähteisiin nähden. Asennamme maalämpöjärjestelmät myös saneerauskohteisiin – lämmitysjärjestelmän vaihto kannattaa.

Tehokkaat ilmavesilämpöpumput tuottavat sekä lämpöä että lämmintä vettä. Ne voivat vähentää lämmityskustannuksia jopa 75 %. Perinteiset ilmalämpöpumput täydentävät talon lämmitysjärjestelmää ja auttavat pienentämään lämmityskustannuksia. Näiden lämpöpumpun asennus ei edellytä poraustöitä, sillä pumput käyttävät hyväkseen ilmaa.

LVI-työt Pori ja Rauma - Geolämpö Oy:ltä LVI-työt ja tarvikkeet

Saatte kauttamme myös kaikki LVI-töihin vaadittavat tarvikkeet ja tuotteet. Meiltä voi tilata kaikkea mitä tukuista löytyy. Toimitamme muun muassa kupari-, komposiitti- ja muoviputkia, liittimiä, hanoja, wc-istuimia sekä muita vesikalusteita.

LVIS-tarvikemyyntimme palvelee Noormarkussa (Paattilammintie 4) arkisin klo 9.00-17.00. Voit tilata meiltä tuotteita myös sähköpostilla tai puhelimitse.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, olemme mielellämme avuksi! 

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *